Sponsorship UCI U23 Continental Women’s team NXTG Racing

EQili is ontzettend trots dat zij met ingang van 1 juni jl. een sponsorship is aangegaan met het U23 UCI Continental Women’s wielerteam NXTG Racing. Deze wielerploeg is het eerste U23 (beloftes) opleidingsteam en kent een internationale samenstelling met jonge veelbelovende rensters die in een professionele omgeving de kans krijgen om de ‘Next Generation’ van het vrouwenwielrennen te worden.

“Wij staan vierkant achter het #unlockyourpotential – credo van NXTG Racing”, zegt Karlo Mans (algemeen directeur van EQili Nederland en gepassioneerd wielerliefhebber). “Met EQili zijn we al ruim 6 jaar een enorme groei aan het doormaken. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, het benutten van potentieel en in gezamenlijkheid, stap voor stap, toewerken naar het behalen van resultaten. Met ons sponsorship in NXTG Racing willen wij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jonge getalenteerde wielrensters.”

Natascha Knaven, oprichtster van NXTG Racing: “vanuit onze visie staat NXTG Racing voor gelijke kansen voor iedere renster en individuele ontwikkeling in een veilige omgeving. Niet alleen op de fiets, maar ook met studie-support voor onze rensters. We willen onze rensters ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen en hun talenten te benutten. Niet alleen omwille van hun wielercarrière maar ook voor hun carrière daarna.

We leren onze rensters om als een team samen te werken en elkaar daardoor naar een hoger niveau te brengen. De reis die een jonge, getalenteerde renster maakt is vaak moeilijk en hard. Maar prachtig tegelijkertijd. Veel van onze rensters maken een ‘life-changing’ periode mee, al is het maar omdat ze hun familie hebben achtergelaten om in hun Europa hun droom na te jagen. NXTG Racing biedt een uniek ontwikkelplatform met de beste mentoring, coaching, fysieke en mentale begeleiding en materialen. We bieden daarom een perfecte omgeving voor onze rensters om #UnlockYourPotential waar te maken!”

YouTube